Couple looking at Hamsto

Vi samarbejder med TRYG om forsikring

Alle udlejninger er forsikrede.

Sådan fungerer det

Hos hamsto finder vi opbevaringsplads i private hjem og ved virksomheder, som vil udleje deres plads billigt. Derfor kan du typisk spare mellem 40-70% sammenlignet med traditionelle self-storage løsninger. Som udlejer kan du 

Er du lejer?

Søger du et billigt opbevaringsrum til dine ejendele, så er du endt det rigtige sted. Vi har en lang række af opbevaringsrum helt ned til 50-100 kr./m2. Det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores kort side på den blå knappen nedenfor: Find opbevaring nu. Her kan du så søge på lige netop det du leder efter.

Når du har fundet et opbevaringsrum, så kan du vælge at reservere opbevaringsrummet med det samme, eller du kan sende udlejer en besked først – du skal bare lige logge ind.

Når i har aftalt alle detaljerne, så reserverer du bare rummet. Herefter vil udlejer få besked herom og give en tilbagemelding. Vores system sender dig en e-mail så snart udlejer har meldt tilbage.

Er du udlejer?

Har du i stedet et opbevaringsrum, der står tomt? Det kunne være et kælderrum, loftrum, ekstra værelse eller f.eks. en garage – alt hvad du kan tænke dig af ledig plads, det kan du udleje. Der er rigtig mange der søger efter opbevaring hver eneste dag og ikke vil betale spidsen af en jetjager ved traditionelle self-storage løsninger. Du bestemmer selvfølgelig selv hvem du vil udleje det til – lidt ligesom Airbnb.

Det du skal gøre er at trykke på den gule knap nedenfor. Herefter kan du straks gå igang med udfylde adressen på opbevaringsrummet, hvor stort rummet er og en række andre informationer. Et godt tip er også at have billeder klar.

Så snart du har udfyldt alle informationerne, så kan du udgive dit rum, så andre kan se det og skrive på det. Lejere kan både reservere dit opbevaringsrum med det samme eller skrive til dig og stillet et par spørgsmål først – du bestemmer dog under alle omstændigheder om du vil udleje til lejer. Du har muligheden for enten at bekræfte eller afvise reservationen.

Vælger du at bekræfte bookingen, så trækker vi beløbet fra lejer. Din andel vil blive udbetalt til dig bagudrettet i starten af næste måned. Dvs. at lejer en person dit opbevaringsrum fra 1. januar, så udbetaler vi til dig 1. februar.

Altid forsikret opmagasinering

Uanset hvad du skal bruge opbevaringsplads til, ved vi, at det er vigtigt for dig, at tingene bliver passet på. Derfor vil de altid være forsikrede, når du lejer et opbevaringsrum gennem Hamsto. Gennem Tryg får du automatisk en opbevaringsforsikring, der både dækker brand-, vejr-og tyveriskader. Og er uheldet ude, yder vi naturligvis hjælp og service i processen.